Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Ister bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak adida taraf yer illere görev vermekteyiz.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Antrparantez geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım işlemlemleri esnasında kullanıcılara ağır kolay esenlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında muteber bir kriter olarak gösterilebilir.

Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı silsile otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı harbi itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan Panik Grup binasında kullanılır. Tehlike takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat epey fonksiyonel ve kabahatsiz olmalıdır.

Yangına karşı güvende geçmek üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların birey güvenliğini temin etmek için kapı kasası ve kullanılan vesair aksesuarlarıyla itimat teşkil etmekteyiz.

Montaj: Yangın bapsı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın Yangın Çıkış Kapısı montajı, spesiyalist bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapıları kullanma yerına gereğince, rengine nazaran evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan paradigma sınıflandırması süflidaki gibidir

Kapının estetik mimarisı ve umu edilen aksesuarların kullanımı hediyeı dolaysız olarak etkilemektedir.

Duman sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile de aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun yapıda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en yönlü yükselmek politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli unsur panik bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin zayia düşmesidir.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda hareketsiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması zaruri olarak akseptans edilmektedir.

Bu proje, baştan aşağı yönetmeliğe müsait şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye tasdikını alarak imalat sorunlemlerine çıbanlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada daha emniyetli bir saha yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle sadece iletişime geçerek hizmetimizle müteallik detaylı marifet alabilirsiniz.

Report this wiki page